Iuliu Mureşan despre fanii lui "U": Sunt singurii din ţară care nu respectă regulile şi ne-au creat mari probleme

Iuliu Mureşan despre fanii lui
Preşedintele echipe de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a prefaţat derby-ul din Gruioa dintre cele două echipe clujene, CFR şi Universitatea, în care nu concepe alt rezultat decât victoria "feroviarilor".

Şeful "alb - vişiniilor" s-a referit şi la suporterii "şepcilor roşii" pe care i-a învinovăţit de faptul că dintre fanii echipelor vizitatoare, doar ei nu respectă regula de a sta în peluză, la locul destinat galeriilor adverse. 

„Întotdeauna într-un derby se egalizează valorile. Nu contează foarte mult forma de moment sau alte lucruri, sigur Universitatea va juca mai bine cu noi decât a făcut-o cu CS U Craiova. E un meci greu, dar nici nu mă gândesc să nu îl câștigăm. Vom lua măsuri pentru a ne asigura că nu vor exista incidente. Sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm. Din păcate, cei de la Universitatea, mă refer la suporteri, în ultimii ani nu au respectat regulile care spun că trebuie să stea în zona protejată destinată galeriei oaspete. Sunt singurii din țară care nu au stat acolo în ultimele partide și ne-au creat mari probleme. Ultima dată au făcut pagube de 15.000 de euro și au intrat în teren. Am plătit atunci 10.000 de lei amendă fără să fim vinovați. Vreau ca meciul să se joace doar pe teren”, a spus preşedintele Mureşan la emisiunea Fotbal Plus.

La ultimul meci din Gruia, susţinătorii Universităţii au ocupat o mare parte din tribuna a doua, iar la sfârşitul partidei, mai mulţi dintre ei au pătruns pe terenul de joc pentru a-şi felicita favoriţii în urma victoriei contra CFR-ului cu 2 la 1, după 42 de ani.

Comenteaza