Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: “Dacă mai aducem un fundaș central, lotul este perfect”

Iuliu Mureșan anunță noi transferuri: “Dacă mai aducem un fundaș central, lotul este perfect”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Președintele campioanei a vorbit despre noile transferuri ale clujenilor, dar și despre viitoarele mutări ale “feroviarilor”.

CFR Cluj a reușit să câștige Supercupa României, iar acum formația din Gruia se pregătește să atace din nou titlul din Liga 1. În pauză competițională, clujenii l-au numit pe Edi Iordănescu antrenor și au reușit mai multe transferuri, de la care se așteaptă aceleași performanțe ca și în sezonul trecut.

Președintele “feroviarilor”, Iuliu Mureșan s-a declarat încântat de noul achiziții ale campioanei, dar știe de ce are nevoie formația sa pentru a avea un lot competitive. “Sunt foarte multe meciuri, se joacă la trei zile, şi trebuie să avem dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile. În atac i-am adus pe De Luca şi Tambe, la mijloc pe Mate Males, l-am readus pe Manea şi am mai adus un fundaş ungur care va fi foarte util. Şi probabil că vom mai face un transfer. Este vorba de un fundaş central.

Lotul este mai bun ca anul trecut şi Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. M-am convins foarte rapid de acest lucru. Ne axăm mai mult pe posesie acum. Dacă mai aducem un fundaş central, lotul este perfect”, a spus conducătorul din Gruia, pentru Prosport.

În perioada de pregătire CFR i-a transferat pe Andrei Radu, Mate Males, Adam Lang, Giuseppe De Luca, Robert Ndip Tambe. Campionii au bifat și revenirea lui Cristi Manea. Clujenii vor debuta în noul sezon al Ligii 1 împotriva celor de la FC Botoșani, în 20 iulie. Prima partidă din dubla cu Malmo din Liga Campionilor va avea loc în 24 iulie. Ambele dueluri se vor disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Comenteaza