Iuliu Mureşan: A fost un meci de mare luptă. Mi s-a părut că a fost şi la Ţucudean penalti

Iuliu Mureşan: A fost un meci de mare luptă. Mi s-a părut că a fost şi la Ţucudean penalti
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat după câştigarea Supercupei României că penaltiul din care au marcat clujenii nu poate fi pus la îndoială şi el crede că formaţia pregătită de Edward Iordănescu ar fi trebuit să mai beneficieze de cel puţin încă o lovitură de la 11 metri.

 

“A fost un meci de mare luptă, câştigat meritat. Per ansamblu am dominat partida. La penaltiul acela nu cred că se poate discuta că nu ar fi fost, deşi mie mi s-a părut că a fost şi la Ţucudean penalti cel puţin o dată”, a spus Mureşan la ProX.

El a subliniat că trofeul de sâmbătă este al 11-lea câştigat de echipă în 14 ani de existenţă. “Îl felicit pe Edi Iordănescu şi mă bucur foarte mult pentru el. Era foarte important să începem cu acest trofeu pentru că nu este uşor să antrenezi CFR după Dan Petrescu”, a adăugat Mureşan, citat de news.ro. 

Iuliu Mureşan i-a lăudat pe Ciprian Deac şi Billel Omrani. “Ciprian Deac a jucat fantastic, merita să fie omul meciului. Şi Omrani a fost decisiv”. El a mai spus că Mario Camora i-a trimis un mesaj vineri în care scria că CFR va câştiga trofeul. “’Câştigăm al 11-lea trofeu şi ne bucurăm împreună’. La sfârşitul meciului mi-a zis: ‘Aa spus, ăsta e spiritul de echipă”.

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova.

 

Comenteaza