Istoria se repetă. CFR Cluj, egalată pe final pentru a treia oară la rând

Istoria se repetă. CFR Cluj, egalată pe final pentru a treia oară la rând
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a obținut o remiză pe terenul celor de la CS U Craiova, scor 1-1.

Primele secvențe ale jocului din capitala Olteniei s-au jucat pe contre, iar ambele echipe au încercat să își impună jocul. Prima oportunitate de a înscrie a venit din gheata lui Omrani, care a fost servit excelent de Petrila, însă a șutat în bară, deși era singur cu Pigliacelli (10).

Totuși, campioana a reușit să deschidă scorul patru minute mai târziu. După ce Debeljuh nu a reușit sa profite de o eroare în defensiva adversă, balonul a ajuns la Petrila, care a trimis din prima în colțul lung al porții gazdelor (14).

Imediat după gol, "feroviarii" au făcut pasul înapoi, în timp ce craiovenii au avansat în jumătatea campioanei. Cu toate acestea, jocul și-a pierdut din ritm, iar oltenii nu au reușit să pună probleme serioase. Astfel, scorul pauzei la Craiova a fost 0-1.

La revenirea de la cabine, gazdele au forțat egalarea și le-au pus probleme serioase clujenilor. Mai întâi, Bălgrădean a intervenit la lovitura de cap trimisă de Crețu (51), iar Camora a salvat de pe linia porții la faza imediat următoare (53).

Pe întreaga durată a reprizei, CFR Cluj a preferat să se bazeze pe organizarea defensivă și a renunțat total la ofensivă. Oltenii au continuat să atace, însă apărarea pregătită de Dan Petrescu a rezistat, chiar și în absența căpitanului Camora, eliminat după ce a încasat două cartonașe galbene.

Când partida părea ca se îndreaptă spre o victorie la limită, Gustavo a restabilit egalitatea în al șaselea minut de prelungiri și a prelungit seria neagră a campioanei.

Mai mult, Bălgrădean a fost și el eliminat după o dispută cu centralul partidei, Ovidiu Hațegan. 

Comenteaza