Iordănescu, război cu Becali: "Am văzut că are o listă cu arbitrii pe care nu-i dorește, aș vrea să văd dacă are și o listă cu arbitrii pe care îi dorește"

Iordănescu, război cu  Becali: "Am văzut că are o listă cu arbitrii pe care nu-i dorește, aș vrea să văd dacă are și o listă cu arbitrii pe care îi dorește"
| Foto: Antena Sport

Războiul dintre CFR Cluj şi FCSB a început înainte ca echipele să ajungă pe teren. Este vorba de un război al declaraţiilor între antrenorul din Gruia Edi Iordănescu şi patronul FCSB, Gigi Becali. 

CFR Cluj şi FCSB se află la egalitate puncte în fruntea Ligii 1. Echipele care luptă pentru titlul de campioana a României se întâlnesc vineri, de la 20:30 în partida care poate influența decisiv ierarhia la finalul sezonului.

Antrenorul CFR-ului i-a transmis lui Gigi Becali că Istvan Kovacs nu putea acorda penalty, pentru că anterior momentului în care Mario Camora a lovit balonul cu mâna, a existat un fault în atac. În cadrul aceluiași discurs, Edi Iordănescu l-a ironizat pe Gigi Becali, care nu ar fi văzut faultul pentru că ”vorbea la telefon”, aluzie la imixtiunile patronului la FCSB, scrie DigiSport

”Ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia dânsului. Nu e o întâmplare că după meciul în care am fost dezavantajați cu Voluntariul, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă și a adus aminte de un episod de acum patru luni, cu hențul lui Camora, dar în aceeași fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în acel moment și n-a văzut faultul.

Am văzut că are o listă cu arbitrii pe care nu-i dorește la meciurile echipei dânsului, aș vrea să văd dacă are și o listă cu arbitrii pe care îi dorește, ar fi mai simplu așa”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

La partida cu FCSB, CFR Cluj nu se va putea baza pe Cristi Bălgrădean, accidentat, Valentin Costache, Mario Rondon și Gabriel Debeliuh, infectați cu COVID-19. Întrebat despre absențele din tabăra ardelenilor, Gigi Becali a spus în urmă cu o săptămână că ”a făcut Dumnezeu dreptate pentru hențul lui Camora”, afirmație despre care Edi Iordănescu spune că ”l-a lăsat fără glas”.

”M-a lăsat fără glas afirmația dânsului, eu le doresc sănătate celor de la FCSB. Mă voi asigura că băieții noștri știu despre această afirmație și sper că le vor răspunde pe teren”, a declarat Edi Iordănescu.

Comenteaza