Ioan Ovidiu Sabău propune un "student" pentru echipa națională: "E un jucător serios, are personalitate"

Ioan Ovidiu Sabău propune un "student" pentru echipa națională: "E un jucător serios, are personalitate"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj e de părere că unul dintre elevii săi ar putea juca pentru reprezentativa României.

Revenit pe banca echipei clujene, Ioan Ovidiu Sabău a analizat componența lotului și evoluțiile jucătorilor pe care îi are la dispoziție și consideră că unul dintre noii veniți poate fi o soluție pentru echipa națională.

Tehnicianul crede că Bogdan Vătăjelu va fi luat în calcul de Edi Iordănescu pentru următoarea acțiune a "tricolorilor", având în vedere prestațiile sale pentru Universitatea Cluj.

"Cred că Vătăjelu a jucat la 70%. El are potențial incredibil. Cred că la următoarele jocuri va fi luat în calcul pentru echipa națională. E un jucător serios, se pregătește, are personalitate.

Are experiență, are 30 de ani, nu ai cum să nu te gândești. A venit după o perioadă destul de lungă, 4 luni de zile nu a jucat, e greu să revii", a spus Sabău la Prima Sport.

În actualul sezon, Bogdan Vătăjelu a strâns 9 partide în Superligă și a reușit o pasă decisivă. Fundașul stânga are pănă în prezent două partide pentru echipa națională, jocuri amicale împotriva Republicii Moldova, respectiv Sloveniei.

Comenteaza