Video Ioan Ovidiu Sabău, încântat de noul “U” Cluj: “Anul acesta au șanse mari la promovare”. Ce spune despre revenirea președintelui Radu Constantea

Ioan Ovidiu Sabău, încântat de noul “U” Cluj: “Anul acesta au șanse mari la promovare”. Ce spune despre revenirea președintelui Radu Constantea
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Fostul oficial al formației clujene a lăudat parcursul “Șepcilor roșii” în actuala stagiune din Liga a 2-a și vede cu ochi buni reîntoarcerea lui Radu Constantea la câma echipei.

Universitatea Cluj are parte de un sezon de toamnă bun și e deja cu un pas în play-off-ul eșalonului secund. În ciuda pașilor greșiți împotriva unor oponenți mai slab cotați, trupa condusă de Erik Lincar e bine poziționată la vârful clasamentului, pe locul 2, în urma Petrolului.

Parcursul bun din actuala stagiune a atras și laude din partea lui Ioan Ovidiu Sabău, cel care a condus destinele echipei din postura de manager sportiv până în 2019.

“Echipa arată bine, ca stare de spirit, ca organizare. Am văzut jucători cu mult entuziasm. Cred că un rol mare îl are Lincar. Îmi place cum arată “U” Cluj, are ritm, atitudine, câțiva jucători interesanți. Cred că anul acesta au șanse mari la promovare”, a spus fostul manager sportiv al “studenților”,  la Look Sport.

Totodată, Sabău a lăudat revenirea lui Radu Constantea la conducerea clubului. “S-a întors și Radu Constantea, cât timp a fost el, situația financiară a fost ok la club și nu au fost emoții. Din punctul meu de vedere e un plus că s-a întors, a fost stabilitate, a fost bine din punct de vedere financiar. Cred că va da o oarecare stabilitate, nu știu ce face, dar cât timp a fost el, clubul nu a avut probleme financiare”, a explicat fostul internațional.

Mai mult, fostul manager sportiv al echipei a comparat lotul actual cu cel care ajungea la baraj în 2019. “O văd promovată pe “U” Cluj pentru că nu au super-jucători, deși sunt câțiva talentați, însă sunt fotbaliști care înțeleg ce înseamnă Liga a 2-a, unde trebuie să fii modest, să accepți atmosfera din jurul meciurilor și să te pregătești cu multe seriozitate. Nu trebuie să fie jucători cu aere de vedete, ci trebuie muncă și implicare. Când am fost eu aveam jucători de caracter, formați de club. Giurgiu, Abrudan, Goga, Florescu nu puteau să aibă aere de vedetă pentru că erau clar fotbaliști. La acel baraj pe care l-am jucat, experiența și ritmul de Liga 1 și-au spus cuvântul când am ratat acel meci”, a dezvăluit Ioan Ovidiu Sabău.

Comenteaza