Ioan Ovidiu Sabău așteaptă un nou fundaș stânga: "Am rămas descoperiți"

Ioan Ovidiu Sabău așteaptă un nou fundaș stânga: "Am rămas descoperiți"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Plecarea lui Marius Briceag forțează Universitatea Cluj să caute o nouă soluție pentru flancul stâng al apărării.

Rămași fără titularul din prima parte a sezonului, "studenții" sunt în căutarea unui jucător care poate acoperi postul de fundaș stânga.

În prezent, Răzvan Trif este singurul apărător stânga de meserie, în timp ce Dorinel Oancea poate evolua și el pe acea poziție, deși postul său este în flancul drept.

Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că a trimis deja către Gabi Giurgiu profilul jucătorului pe care îl dorește și așteaptă finalizarea unui transfer.

"Deocamdată nu va veni nimeni, suntem în căutări. Așa cum am mai spus, am dat profilul jucătorului pe care îl doresc, iar cei din conducere se vor ocupa să găsească un fundaș stânga.

Nu știu dacă va fi din România sau din străinătate, dar trebuie să fie un jucător care să ne ajute. Cred că doar pe acest post avem probleme, am rămas descoperiți.

Noi am adus un fundaș stânga, Trif, dar a venit destul de târziu. E un jucător talentat, tehnic, ne va ajuta, dar avem nevoie de un jucător care e antrenat la cel mai înalt nivel, asta căutăm", a spus directorul tehnic al Universității Cluj.

Comenteaza