Instanţa poate duce pe "U" în Liga a II-a. Licenţa e în pericol! VIDEO

Instanţa poate duce pe
Tribunalul Comercial a amânat pentru data de 16 mai contestaţia depusă de Direcţia Finanţelor la adresa hotărârii de schimbare a lui Horia Ţiril din funcţie şi a constituirii Comitetului de Creditori.

Instanţa a decis amânarea invocând viciu de procedură, respectiv faptul că foarte mulţi creditori nu au primit citaţii la termenul de ieri. Astfel, Horia Ţiril va rămâne în funcţie şi este cel direct responsabil cu îndeplinirea planului de reorganizare, obligatoriu pentru ca "U" să obţină licenţa de participare în Liga I. "Timpul este extraordinar de scurt, dacă pe 24 aprilie se aprobă tabloul credal, până pe 26 voi încerca să fac planul de reorganizare. Era foarte important să nu se amâne, sper ca FRF să înţeleagă situaţia", a spus Ţiril. În schimb, Bogdan Tănase, unul dintre avocaţii lui Florian Walter s-a limitat să declare că lovitura de azi ar putea fi "letală pentru club". 

Reamintim că la Adunarea Generală a Creditorilor s-a decis formarea unui Comitet din trei membri: Florian Walter, SC Romprest şi Direcţia Generală a Finanţelor. Walter a declarat într-un interviu exclusiv pentru ZIUA de CLUJ că e pregătit să propună un plan de reorganizare cu o reducere cu 90 la sută a tuturor creanţelor. În acest moment, Horia Ţiril este cel care va decide modul în care se va întocmi acest plan. 

Pe 24 aprilie, "U" trebuie să depună un plan de reorganizare la Comisia de Licenţiere a FRF, iar dacă acest lucru nu va fi îndeplnit, clubul are drept de apel până pe 21 mai. (Nicoleta NAP, Alin ŞUTEA)

 

Comenteaza