Îngrijorare în tabăra CFR-ului, în urma prestației din Giulești: "Este un semn de întrebare pe care ar trebui să ni-l punem toți"

Îngrijorare în tabăra CFR-ului, în urma prestației din Giulești: "Este un semn de întrebare pe care ar trebui să ni-l punem toți"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a avut de suferit, în special în repriza secundă, pe terenul Rapidului, de unde a plecat învinsă, scor 3-1.

În lipsa lui Andrea Mandorlini, suspendat, Marius Bilașco a fost cel care a condus CFR Cluj de pe banca tehnică. La finalul jocului pierdut împotriva Rapidului, oficialul "feroviarilor" a oferit concluziile sale.

"Din păcate, n-a fost o seară reușită pentru noi. Va urma o analiză din partea antrenorului. Trebuie să vedem exact ce probleme am avut. Deși am început prost partida, am avut acele momente foarte bune după ce am primit golul din penalty, dar nu am reușit să le fructificăm.

După, începutul de repriză a doua a fost modest. Noi n-am început bine repriza. Aici, mental, ne-am deconectat puțin. Au fost foarte multe momente în care am fost depășiți. Am primit două goluri, dar Rapid a mai avut situații de a marca. Cred că acesta este un semn de întrebare pe care ar trebui să ni-l punem toți.

Sper să îndreptăm aceste probleme. Trebuie să ținem cont că avem o echipă complet nouă. Poate că trebuie să trecem și prin aceste momente, să suferim și să devenim mai puternici. După ce-am văzut în vestiar, băieții sunt conștienți că prestația lor n-a fost una bună", a declarat Bilașco, conform Digisport.

Comenteaza