Înfrângerea de la Belgrad, una dintre cele mai mari din istoria CFR-ului. Topul umilințelor europene suferite de “feroviari”

Înfrângerea de la Belgrad, una dintre cele mai mari din istoria CFR-ului. Topul umilințelor europene suferite de “feroviari”
| Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Campioana României a fost învinsă cu 4-0 de Steaua Roșie, iar eșecul de la Belgrad intra în topul celor mai usturătoare înfrângeri suferite de formația din Gruia în cupele europene.

De-a lungul timpului, CFR Cluj s-a duelat cu echipe importante de pe continent, precum Chelsea, Manchester United sau Inter Milano.

Totuși niciuna dintre aceste formații nu au reușit să îi învingă atât de clar pe “feroviari”, precum au făcut-o cei de la Steaua Roșie.

Scorul înscris pe tabela de la Belgrad a mai fost reușit de Bayern Munchen, care s-a impus cu 4-0 în Gruia, în grupele Ligii Campionilor ediția 2010-2011, grație golurilor marcate de Mario Gomez (3) și Thomas Muller.

Cu toate acestea, cea mai usturătoare înfrângere suferită de clujeni a venit în stagiunea precedentă, când formația condusă pe atunci de Dan Petrescu a fost învinsă cu 5-0 de AS Roma, pe Olimpico, în urma golurilor marcate de Henrikh Mkhitaryan, Roger Ibanez, Borja Mayoral (2) și Pedro.

 

Comenteaza