Începe ultima etapă a grupelor la Campionatul Mondial. Rusia – Uruguay ține capul de afiș

Începe ultima etapă a grupelor la Campionatul Mondial. Rusia – Uruguay ține capul de afiș
| Foto: foto facebook.com/fifaworldcup

Egipt – Arabia Saudită e celălalt meci din Grupa A, în timp ce Spania și Portugalia sunt ca și calificate din Grupa B.

Deși îl au în lot pe unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului trecut, Mo Salah, africanii nu au impresionat la turneul final. Totuși, “faraonii” au șansă să părăsească Rusia cu un succes în partida cu Arabia Saudită. Ar putea fi prima victorie a egiptenilor la un turneu final. La precedentele două ediții la care au participat, 1934 și 1990, africanii nu au reușit să lase o impresie plăcută.

Celălalt meci al Grupei A le pune față în față pe Rusia și Uruguay, cele două echipe care au reușit calificarea încă din a doua partidă. Miza este mare deoarece ambele vor încerca să evite Spania, care evoluează în Grupa B. Totuși, nici celălalt potențial adversar din optimi nu este de neglijat, Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

În Grupa B, Spania va înfrunta Maroc, națiune deja eliminată de la Campionatul Mondial. Ibericii caută să își continue seria de invincibilitate, care a ajuns la 22 de partide. Elevii lui Fernando Hierro nu a mai pierdut de la meciul cu Italia de la Euro 2016.

În cealaltă partidă a grupei se întâlnesc Iran și Portugalia. Chiar dacă nimeni nu le dă nicio șansă, iranienii pot reuși calificarea mai departe. Totuși, vor trebui să treacă de echipa condusă din teren de Cristiano Ronaldo, care are un început de Campionat Mondial excelent.

Programul meciurilor:

Uruguay – Rusia (Grupa A) – ora 17, TVR 1

Arabia Saudită – Egipt (Grupa A) – ora 17, TVR 2

Spania – Maroc (Grupa B) – ora 21, TVR 1

Iran – Portugalia (Grupa B) – ora 21, TVR 2

Comenteaza