Încă o plecare importantă de la U-BT: "Clujul a fost a două mea casă"

Încă o plecare importantă de la U-BT: "Clujul a fost a două mea casă"
| Foto: foto u-bt.ro

După plecările lui Dykes și Washburn, formația clujeană s-a despărțit de un alt jucător important din istoria recentă. 

După două sezoane consecutive în care au cucerit medaliile de bronz ale campionatului, clujenii se pregătesc acum de o nouă stagiune. Obiectivul este clat, titlul de campioni și o aprticipare cât mai însemnată în cupele europene.

Totuși, "studenții" au suferit mai multe lovituri la nivelul lotului, iar după ce Dykes și Washburn s-au despărțit de U-BT a venit și rândul lui Vlad Moldoveanu să își anunțe plecarea. Baschetbalistul nu a evoluat o bună parte din sezon, confruntându-se cu hepatita. 

Internaționalul român a transmis un mesaj la despărțirea de U-BT. "Vreau să mulțumesc tuturor celor ce au susținut “U” Cluj pentru iubirea necondiționată arătată pe întreagă perioada în care am jucat aici. Clujul a fost a două mea casă.

Regret că nu am reușit să repetăm performanță din primul sezon, una care va rămâne foarte specială pentru mine și că nu pot continuă să mă bucur de astfel de momente alături de fani. Din păcate, drumurile noastre se despart în acest moment. Le urez mult succes în continuare, “U” va avea întotdeauna un loc special în inima mea", a transmis Moldoveanu, pe Facebook. 

Comenteaza