Video Încă o palmă de RUŞINE pe obrazul lui CFR Cluj. A lăsat o mizerie de nedescris în vestiarul de la Arad

Încă o palmă de RUŞINE pe obrazul lui CFR Cluj. A lăsat o mizerie de nedescris în vestiarul de la Arad

Jucătorii de la CFR Cluj au plecat cu trei puncte de la Arad, dar şi cu o palmă de ruşine pe obraz după ce au lăsat haos în urma lor în vestiar, la finalul meciului.

UTA Arad și CFR Cluj s-au întâlnit duminică seară, în cadrul etapei a zecea din Liga 1, iar echipa lui Dan Petrescu a învins la limită, scor 1-0, după golul marcat de către Alex Chipciu, în minutul 27.

"Mândria Ardealului" s-a făcut de ruşine la Arad şi pe teren, câştigând chinuit cele trei puncte, dar mai ales în vestiar. După partidă, arădenii au publicat pe rețelele sociale imagini din vestiarul oaspeților. Jucătorii de la CFR Cluj au lăsat în urma lor cutii de pizza goale, sticle de apă și alte gunoaie. Dinu Gheorghe le bate obrazul celor de la CFR Cluj, după ce au făcut haos în vestiarul de la Arad.

„Fiind o echipă din Ardeal, mă gândesc dacă lăsa o echipă din București așa ceva la Cluj, știi care era prima frază? Au venit miticii și s-au comportat așa. E urât ce au făcut. Noi nu lăsam niciodată așa ceva. Sunt saci de plastic, poți aduna, le lași într-un colț. Toată lumea trebuia să facă așa. Lași așa cutiile de pizza… Să sperăm că e pizza din aia la care face UTA reclamă (n.r. râde).

E urât! Asta lasă o imagine… După foarte jocul urât practicat de ei, adică un joc prost a făcut CFR, nu că a făcut UTA un joc foarte bun…", a declarat Dinu Gheorghe citat de prosport.ro. 

"Și Dan (n.r. Petrescu) trebuie să intervină. Sunt multe de rezolvat la o echipă. Nu președintele trebuie să vină să spună că trebuie să adune gunoiul. De obicei, nu se pleacă până nu verifici tot. Uiți vreun jucător pe la stadion”, a adăugat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

loading...
Comenteaza