Iese căpitanul? Grigoraş e tentat să-l scoată din echipă pe Cadu

Iese căpitanul? Grigoraş e tentat să-l scoată din echipă pe Cadu
Cel mai influent om din echipa CFR-ului ar putea să-şi piardă locul de titular după gafele din acest debut de campionat. În locul său ar putea apărea Brandao.

Riacrdo Cadu a greşit flagrant în meciurile cu Vaslui (0-4) şi Steaua (0-3), iar antrenorul CFR-ului vrea să-l scoată din primul "11". Titular incontestabil în ultimii ani, portughezul din centrul defensivei a intrat şi în gura conducerii după numeroasele erori pe care le-a făcut în debutul acestui sezon, iar luni, contra Coronei, în locul său ar putea fi preferat Brandao.

Căpitanul CFR-ului traversează o perioadă neagră a carierei, iar unul dintre motive ar fi legat de problemele pe care le are în viaţa privată. Susţinut mereu de conducere, erorile din ultimele meciuri i-a determinat şi pe oficialii clubului să-şi schimbe poziţia. Portughezul a avut o prestaţie nesigură cu ACS Timişoara (2-2, etapa a II-a), când a fost depăşit de mai multe ori de Szekely, iar apoi a jucat lamentabil la Vaslui, în partida pierdută de echipa sa cu 4-0, greşind flagrant la două dintre goluri. Tehnicianul de la acea vreme, Mircea Rednic, a criticat jocul fundaşului, l-a exclus din lot, dar a fost demis de Paszkany. Grigoraş a preluat echipa, l-a reprimit la antrenamente şi l-a titularizat cu Steaua (0-3) însă Cadu s-a făcut din nou de râs. Piovaccari i-a luat faţa cu uşurinţă la o centrare expediată de Georgievski şi l-a învins pe Felgueiras (12). Apoi, Cadu a « dormit » în propriul careu, acelaşi italian a reuşit să devieze o minge până la Popa, care a înscris cu un şut plasat (34). Două din cele trei goluri încasate de CFR au venit în urma unor greşeli mari ale căpitanului din Gruia. După înfrângerea fără drept de apel din Ghencea, Cadu a fost crititcat inclusiv de conducere. „Avea dreptate şi Mircea Rednic în anumite privinţe, dar nu vreau să spun mai multe, să comentez acum. Am greşit mult, am luat goluri copilăreşti", şi-a început tirada preşedintele Iuliu Mureşan.

Grigoraş e şi el nemulţumit de randamentul portughezului şi intenţionează să-l retragă pe bancă la următorul meci, cu Corona Braşov, partidă care se va juca luni, iar în locul căpitanului ar putea fi titularizat Brandao, fundaş adus de la Parma în această vară. „Nu am apucat să vorbesc prea mult cu Ricardo după meciul cu Steaua pentru că mie nu îmi place să discut „la cald". Voi avea discuţii cu el, aşa cum am cu toţi jucătorii. Voi vedea pe cine voi miza în următorul meci, am soluţii pe toate posturile. Brandao se pregăteşte foarte bine, a recuperat mult şi e o variantă, aş putea miza pe el la următorul meci", a explicat tehnicianul formaţiei din Gruia.

Partida dintre CFR şi Corona Braşov e programată luni, de la ora 19:30, n direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

Părăsit de soţie

Una dintre explicaţiile pentru evoluţiile modeste ale fundaşului ar fi problemele pe care acesta le are în viaţa privată. Potrivit prosport.ro, care citează surse apropiate jucătorului, Cadu ar fi fost părăsit de soţie. Se pare că portughezul a divorţat recent de Dulce, la cererea frumoasei lusitance, iar de atunci fotbalistul îşi pierde nopţile prin cluburi şi ajunge abia dimineaţa acasă.

 

Etichete
Comenteaza