Ianis Stoica speră la o victorie împotriva Petrolului: "Va fi un meci foarte greu, dar ne dorim cele trei puncte"

Ianis Stoica speră la o victorie împotriva Petrolului: "Va fi un meci foarte greu, dar ne dorim cele trei puncte"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul atacant a evoluat în trecut, pentru o scurtă perioadă, în tricoul echipei ploieștene, ce juca pe atunci în eșalonul secund.

Deși a marcat în partida precedentă, cea cu FC Voluntari, Universitatea Cluj a pierdut surprinzător întâlnirea. Ianis Stoica susține că "studenții" au trecut peste eșecul contra ilfovenilor și speră la un succes în prima rundă a returului. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Ne-am pregătit foarte bine. Venim după un meci mai puțin bun cu FC Voluntari și în această săptămână am reglat tot ce era de reglat și suntem încrezători pentru meciul cu Petrolul. Sunt o echipă foarte bună, se bat acolo la play-off.

Va fi un meci foarte greu, dar ne dorim cele trei puncte. Cred ca puteam face mai mult la ultimul meci, am fi putut începe returul pe o altă poziție. Dar mai sunt multe etape, multe puncte puse în joc și vom încerca să câștigăm următorul meci.

Noi ne dorim mai mult, pentru suporteri, pentru oraș, nu ne vom mulțumi cu locurile 7-9. E un meci special, dar după ce intru pe teren încerc să ajut echipa la care sunt. Nu contează ora jocului, contează ca noi să fim la 100% și sa luăm cele trei puncte", a declarat Stoica.

Partida dintre Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se va disputa sâmbătă, 11 noiembrie, de la 14:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Petrolul!

Comenteaza