Ianis Stoica, cel mai bun jucător în Derby-ul Clujului. Cât a trecut de la ultimul meci în care a înscris

Ianis Stoica, cel mai bun jucător în Derby-ul Clujului. Cât a trecut de la ultimul meci în care a înscris
| Foto: FC Universitatea Cluj

După o "secetă" îndelungată, tânărul atacant a devenit eroul neașteptat al "Șepcilor roșii", chiar dacă formația sa a fost învinsă.

Îndelung contestat atât la momentul sosirii sale, în iarnă, dar și când împrumutul său a fost prelungit, Ianis Stoica a ieșit la rampă când nimeni nu se aștepta, în Derby-ul Clujului.

Fotbalistul în vârstă de 20 ani a marcat de două ori și a scos un penalty, însă la final nu s-a putut bucura alături de colegi, Universitatea fiind învinsă de rivala CFR, scor 3-4.

"La prima vedere cred că am fost peste ei. A fost un joc mai bun al meu, dar m-a ajutat mult echipa. Stadionul a fost plin, știam ce înseamnă acest derby și mi-aș fi dorit să obținem măcar un punct.

Vom vedea în următoarele meciuri dacă acesta a fost declicul de care aveam nevoie. Contează ca echipa să câștige", a spus jucătorul la finalul partidei.

Până la cele două goluri marcate în poarta CFR-ului, Ianis Stoica a strâns 15 apariții pentru Universitatea Cluj fără să aibă vreo reușită.

Ultima dată când internaționalul de tineret a marcat a fost în 11 aprilie 2022, într-o victorie cu 4-0 a celor de la FCSB contra lui FC Voluntari.

Comenteaza