I se pregătește plecarea? Toni Conceicao a primit asigurări de la conducere că "are încrederea noastră totală"

I se pregătește plecarea? Toni Conceicao a primit asigurări de la conducere că "are încrederea noastră totală"
| Foto: Facebook/CFR 1907

Directorul sportiv al grupării de fotbal CFR Cluj, Daniel Stanciu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Antonio Conceicao are toată încrederea clubului şi mână liberă la echipă. Clubul are o "tradiție" în relaţia cu antrenorii: de fiecare dată când un tehnician primeşte asigurări că beneficiază de sprijinul conducerii, este îndepărtat în scurt timp de la echipă. 

''Sunt aici ca împuternicit al celor din conducerea clubului şi al membrilor Consiliului de Administraţie să spun că Toni Conceicao are încrederea noastră totală, are mână liberă în tot ceea ce face din punct de vedere sportiv, fotbalistic şi tehnic, suntem mulţumiţi de munca pe care a depus-o până în acest moment. Dacă lucrurile vor continua aşa ne gândim serios să prelungim contractul pentru încă un sezon, suntem în obiective şi ne dorim să construim o echipă nu numai care să câştige campionatul, ci şi să participe în sezonul viitor în grupele Champions League sau Europa League'', a afirmat Stanciu.

Oficialul CFR l-a felicitat pe tehnician pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în ultima perioadă după mai multe ştiri controversate legate de CFR Cluj: ''Cred că nu e normal, dar pe de o parte înţeleg că atunci când te lupţi acolo sus războaiele nu se duc numai pe teren, să apară astfel de ştiri, suntem alături de Toni Conceicao şi oarecum îl felicit pentru tăria de caracter de care a dat dovadă în ultima vreme''.

Directorul sportiv al clubului clujean s-a referit la încercări de destabilizare prin intermediul mass-media, însă a subliniat că atmosfera e una bună la club, iar conducerea este mulţumită de colaborarea cu antrenorul.

''Au fost tot felul de ştiri care au încercat să ne destabilizeze, important e să fim uniţi, să reprezentăm un grup - conducere, staff tehnic, jucători. Jucătorii sunt mulţumiţi de munca pe care o face staff-ul tehnic în acest moment, conducerea clubului este mulţumită de ceea ce lucrează staff-ul tehnic şi vrem să continuăm'', a precizat Stanciu.

În etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, CFR Cluj va juca sâmbătă cu Concordia Chiajna, în deplasare, de la ora 18:30.

Comenteaza