Horia Tecău, premiat la Cluj de Federaţia Internaţională de Tenis

Horia Tecău, premiat la Cluj de Federaţia Internaţională de Tenis
Înainte de ceremonia de deschidere a meciului de Cupa Davis, dintre România şi Spania, meci ce se va disputa în 15 iulie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, sportivul Horia Tecău va fi premiat de Federaţia Internaţională de Tenis.

Tecău va fi premiat aşadar pentru angajamentul de lungă durată pe care l-a arătat pentru reprezentativa României.

Odată cu sărbătorirea a 100 de ani de existență, în 2013, Federația Internațională de Tenis a lansat premiul Cupa Davis pentru Devotament, premiu acordat jucătorilor din trecut și prezent care au jucat cel puțin 20 de întâlniri în cadrul Cupei Davis.

Horia Tecău este doar al șaselea jucător român din istorie care va primi această prestigioasă titulatură. De la debutul său în Cupa Davis, în 2003, el a disputat 22 de întâlniri pentru România și a înregistrat 12 victorii la dublu.

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea vor reprezenta România în întâlnirea cu Spania contând pentru turul al doilea al Grupei I, zona Europa-Africa, din cadrul Cupei Davis.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17 iulie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, 15 iulie, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, 16 iulie, iar duminică, 17 iulie, celelalte două meciuri de simplu.

 

Comenteaza