High five de la Cluj. CFR e din nou campioană

High five de la Cluj. CFR e din nou campioană

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în fața celor de la CS U Craiova, scor 2-1, și și-au adjudecat un nou trofeu în Liga 1.

Presiunea partidei nu și-a spus cuvântul in cazul "feroviarilor" care au început cum nu se poate mai bine jocul. În minutul 2, Deac a centrat din lovitură liberă, iar Boateng l-a învins pe Pigliacelli.

Replica oaspeților a venit prin Baiaram, însă Letica a fost la post (7). Clujenii au făcut pasul înapoi devreme și au preferat acțiuni pe contraatac, în timp ce oltenii au dominat la capitolul posesie.

Defensiva campioanei a rezistat, în frunte cu Letica care i-a blocat de fiecare dată pe oaspeți. Prima parte s-a încheiat cu ocazia lui Păun, care a trimis peste din poziție ideală (45). Astfel, scorul pauzei în Gruia era 1-0.

La revenirea de la cabine, partida s-a desfășurat după același scenariu. Totuși, la 11 minute de la reluare, Debeljuh a profitat de o greșeală a lui Găman și a înscris (56).

Diferența de două goluri nu s-a menținut pentru prea mult timp. După o ora de joc, Mateiu și-a readus echipa în meci cu un șut frumos din afara careului (60).

Trupa lui Petrescu a gestionat finalul în stilul caracteristic și chiar dacă Petrila și Omrani nu au putut finaliza un contraatac ideal, CFR Cluj a câștigat cu 2-1 și a cucerit un nou titlu, al cincilea consecutiv.

Comenteaza