Handbalistele Universității Cluj au pierdut primul meci oficial al anului

Handbalistele Universității Cluj au pierdut primul meci oficial al anului
| Foto: facebook.com/uclujhandbalfeminin

Formația clujeană a cedat în fața jucătorelor de la Rapid, scor 30-23, într-o partidă disputată la Brașov.

Runda cu numărul șapte din Liga Florilor a adus o nouă înfrângere pentru “studente”. Universitatea Cluj a cedat în fața handbalistelor de la Rapid, 30-23, într-un joc disputat la Brașov. Formația din capitală a dominat prima parte, iar la pauză tabela indica 20-11. Chiar dacă clujencele au câștigat actul secund (12-10), diferența din prima parte a asigurat succesul Rapidului.

“Am întâlnit un adversar foarte puternic mai ales din punct de vedere fizic. Rapidul de acum nu mai este cel din anii trecuți, își permit să dea salarii de 5000-6000 de euro și au un buget dublu față de noi. Nu în ultimul rând obiectivul acestora este locurile 1-5, iar din punctul meu de vedere vor fi acolo.

Am început meciul cu frică iar pentru acest lucru sunt supărat, nu avem nimic de pierdut în fața unui adversar mai bine cotat. Cu o echipă mai bună ca tine dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai, nu ai nicio șansă să pretinzi ceva de la un meci.

Am avut și momente bune, dar trebuie să începem să adunăm puncte, iar de la unele jucătoare am pretenții la mai mult. Suntem o echipă și la bine și la greu, trebuie să rămânem uniți și să ținem capul sus. Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere, lumea este alături de noi și sper să jucăm și acasă în acest sezon”, a declarat directorul sportiv al echipei clujene, Sergiu Cacoveanu.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Judith Vizuete (6 goluri), urmată de Florina Chintoan și Diana Lazăr (ambele 5 goluri).

Pentru “studente” urmează un duel cu CSM Slatina, programat pe 29 ianuarie.

Comenteaza