Halep joacă miercuri pentru un loc în ”semifinalele” de la Roland Garros. Vezi ora de disputare a partidei

Halep joacă miercuri pentru un loc în ”semifinalele” de la Roland Garros. Vezi ora de disputare a partidei

Liderul clasamentului mondial Simona Halep o va întâlni pe nemțoaica Angelique Kerber, cap de serie numărul 12 și locul 12 WTA, în sferturi de finală la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Partida se va disputa miercuri, de la ora 15:00, pe ”Suzanne Lenglen”, arenă pe care Simona Halep nu a evoluat încă la actuala ediție.

Halep şi Kerber s-au întâlnit de zece ori până acum, scorul fiind egal, 5-5. Ultima întâlnire dintre cele două a fost una epică, ce poate fi consideră partida anului în circuitul WTA, în semifinale la Australian Open, Halep impunându-se cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7.

În schimb, Kerber s-a impus în singura lor întâlnire pe zgură, scor 6-2, 6-2, în 2016, la meciul de Fed Cup dintre România și Germania.

Pentru accederea în sferturile de finală Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 380.000 de euro. Dacă va trece în sferturi de Angelique Kerber, câştigul Simonei va ajunge la 600.000 de euro. Calificarea în finala turneului i-ar asigura un premiu de 1,5 milioane euro.

Comenteaza