Hagi, înainte de partida cu "U" Cluj: Va fi un meci greu. Clujul e acum oglinda lui Neluțu Sabău

Hagi, înainte de partida cu "U" Cluj: Va fi un meci greu. Clujul e acum oglinda lui Neluțu Sabău

Universitatea Cluj joacă în etapa a 29-a a Superligii, penultima din sezonul regular, cu echipa de pe locul întâi, Farul Constanța, pe Cluj Arena.

„Studenții” dispută vineri, 3 martie, ultimul meci pe teren propriu în sezonul regular al Superligii, pe Cluj Arena sosind liderul campionatului, Farul Constanța.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, laudă valoarea pe care a adus-o echipei Universitatea Cluj, fostul său coleg de naţională, Ioan Ovidiu Sabău, de când a venit pe banca tehnică a "studenţilor" şi spune că meciul de la Cluj-Napoca nu va fi unul uşor. 

"De când a venit Neluțu Sabău, a adus o disciplină la U Cluj. Echipa absoarbe bine orice sistem, atât cu patru, cât și cu trei fundași, și face ambele faze bine.

Sabău este este unul dintre cei mai serioși și talentați jucători care au jucat la echipa națională și Clujul este acum oglinda lui. A dus-o în această postură. Ne va aștepta un meci greu, tactic trebuie să evoluăm bine, sperăm să fim inspirați, ca și până acum, ca să ne batem pentru cele trei puncte și să le luăm.

Jucătorii trebuie să fie conectați foarte bine și să avem o atitudine și o determinare cum trebuie. E al treilea meci într-o săptămână, dar trebuie să găsim soluții. Important e să terminăm foarte bine și să fim bucuroși la finele partidei", a declarat Hagi la conferinţa de presă, citat de ziuadeconstanta.ro.

Comenteaza