Hagi, despre Supercupa României: "Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată"

Hagi, despre Supercupa României: "Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată"
Dan Petrescu | Foto: a1.ro

CFR Cluj şi Viitorul Constanța deschid noul sezon fotbalistic. Campioana şi câştigătoarea Cupei se întâlnesc în meciul care va decide cine va începe anul cu un trofeu, Supercupa României.

Partida se va juca sâmbătă, 6 iulie, de la 20:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Meciul nu va fi unul uşor, ambele formaţii vin după o perioadă de pregătire, în care au avut antrenamente intense, dar şi meciuri amicale. Gheorghe Hagi, antrenorul şi finanţatorul clubului FC Viitorul, este conştient de dificultatea întâlnirii, dar a zâmbit când a vorbit despre partida de sâmbătă.

"Abia aştept să-l bat şi eu pe Dan Petrescu odată, să-l văd supărat", a spus Hagi, la Antena 3. Apoi a adăugat, pe un ton mai serios: "O să fie foarte greu, este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Joacă un fotbal bun, are putere mentală şi experienţă. Sperăm să fim mai iuţi ca ei şi să o facem mai bine".

Şi Petrescu îşi doreşte Supercupa României şi a precizat că va uita de prietenia cu Hagi pe durata meciului. "Suntem prieteni şi vom fi mereu, şi înainte de meci, şi după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni. Hagi îşi doreşte să câştige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă", a spus "Bursucul".

În sezonul recent încheiat, CFR Cluj şi Viitorul s-au întâlnit de patru ori, iar statistica este de partea ardelenilor: trei victorii pentru campioana României şi un eşec în faţa constănţenilor.

Comenteaza