Grupele Champions League, obiectivul conducerii din Gruia: “Ne dorim să ne calificăm din nou”

Grupele Champions League, obiectivul conducerii din Gruia: “Ne dorim să ne calificăm din nou”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele campioanei din Liga 1, Cristi Balaj, a dezvăluit cum își propune să îi ajute pe “feroviari” să revină în grupele celei mai importante competiții continentale.

După ce situația lui Dan Petrescu a fost clarificată, iar antrenorul a decis că va continua la CFR Cluj, oficialii formației din Gruia sunt deja cu gândul la sezoanele următoare. Cristi Balaj a anunțat că echipa clujeană își dorește să revină în grupele Champions League și a explicat cum poate fi îndeplinit acest obiectiv.

“Da, ne dorim să ne calificăm din nou în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi. În fotbalul s-a demonstrat că fără să faci o fundație solidă e greu să înalți un proiect.

Doar că, pentru a realiza acest lucru, trebuie în paralel să actualizăm cheltuielile și îmi doresc din suflet ca la CFR jucătorii, staff-ul să câștige mai mulți bani decât acum. Asta se poate realiza doar prin performanța obținută.

Lucrăm la acest aspect. Trebuie să o luăm pas cu pas, să fim realiști și, cu pași mărunți, făcuți sănătos, să creștem și să dezvoltăm un club pentru care acceastă accedere în grupele Champions League, cu rezultate, să devină o normalitate.

Eu îmi doresc să avem cât mai multe echipe în grupele europene. Și sper să avem academii în viitor care să sprijine cu adevărat naționala României și fotbalul românesc”, a declarat Balaj pentru sport.ro.

CFR Cluj a mai jucat de trei ori în grupele Champions League, fiind echipa din România cu cele mai multe puncte acumulate într-un sezon, 10, în stagiunea 2012-2013.

Comenteaza