Grozav neagă venirea la CFR. Ce planuri are fostul atacant al Universității

Grozav neagă venirea la CFR. Ce planuri are fostul atacant al Universității
Gheorghe Grozav (27 ani) a eliminat orice speculație în privința unui transfer la CFR Cluj.

Jucătorul român este liber de contract, după despărțirea de Karabukspor (Superliga turcă). Fosta sa echipă se confruntă cu probleme financiare și a renunțat la alți trei români aflați acolo. Este vorba de Cristi Tănase, Paul Papp și Gabriel Torje. Singurul român rămas în echipa turcă, pentru moment, este Valerică Găman.

Miercuri, fanatik.ro anunța că Gicu Grozav a bătut palma cu CFR Cluj. "Decarul" echipei naționale respinge, însă, această informație. Ba mai mult, atacantul de 27 ani nu își dorește să revină prea curând în Liga 1.

"Nu (m-a contactat CFR-ul - n. red.). Nu (sunt tentat să revin în Liga 1- n. red.), deocamdată nu", a declarat Grozav, pentru ZIUA de CLUJ.

După această declarație, Grozav a postat și un mesaj pe contul său de Facebook. El a menționat că încă se află sub contract cu Karabukspor și nu ar putea veni în Gruia datorită trecutului său ”studențesc”.

”În ciuda informațiilor apărute-n presă, vreau să spun că nu este adevărat!!! Sunt încă sub contract, în perioada următoare se va discuta rezilierea contractului! Datorită trecutului meu, este foarte greu ca eu să merg acolo (la CFR - n. red.)! Multumesc, sărbători fericite!”, a transmis internaționalul român.

În sezonul 2011-2012, Grozav a evoluat la "U" Cluj. A strâns 24 de partide și a înscris 6 goluri în tricoul rivalei CFR-ului. Evoluțiile bune din perioada în care a jucat pentru "studenți" l-au propulsat la naționala de seniori, pentru care a debutat pe 30 mai 2012. România o învingea cu 1-0 pe Elveția într-un meci amical, golul victoriei fiind marcat de Grozav. Pe 9 noiembrie 2017, Grozav a înscris două goluri în victoria României din amicalul cu Turcia (2-0), de pe stadionul lui CFR Cluj. Atacantul de 27 ani are 25 selecții și 5 goluri la prima reprezentativă. În stagiunea precedentă, Grozav a jucat la formația rusească Terek Grozny.

Comenteaza