Golgheterul campioanei refuză ideea unui transfer într-un campionat exotic: “Poate la 29- 30 de ani voi merge pentru bani”

Golgheterul campioanei refuză ideea unui transfer într-un campionat exotic: “Poate la 29- 30 de ani voi merge pentru bani”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cel mai bun marcator al CFR-ului în actuala stagiune a vorbit despre oferte pe care le-a avut și a explicat de ce a refuzat să joace în Asia.

Autor al unui hat-trick în jocul contra lui Dinamo, Gabriel Debeljuh este golgheterul formației din Gruia în actualul sezon. Croatul a vorbit despre viitorul său și a recunoscut că a avut mai multe oferte atât înaintea stagiunii, cât și în pauza competițională din iarnă.

Croatul a dezvăluit că a refuzaat o propnunere din Coreea de Sud și ar prefera să joace în campionate precum cel italian sau cel turc.

“Am avut ceva oferte vara trecută. Știu că au fost discuții, dar clubul a cerut mulți bani și nu s-a înaintat cu negocierile. Nu știu echipele, știu doar că s-a discutat.

Am avut șansa să plec în Coreea de Sud în iarnă. Am spus că nu vreau să merg. E foarte dificil. Ce fac, la 25 de ani merg în Coreea? Poate la 29- 30 de ani voi merge pentru bani”, a explicat atacantul pentru Prosport.

În vârstă de 25 de ani, Gabriel Debeljuh a sosit la CFR Cluj în vara lui 2020. În 84 de apariții pentru “feroviari”, croatul a înscris 25 de goluri și a oferit 5 pase decisive.

Comenteaza