Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj: „Am găsit un CFR rănit, demoralizat!”

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj: „Am găsit un CFR rănit, demoralizat!”
| Foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, adânceşte cuţitul în rana CFR-ului după partida câştigată duminică în Ghencea şi, de pe poziţia de lider în clasament, consideră că echipa sa nu mai are rival în SuperLiga României. 

FCSB este lider în clasament, cu 12 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe locul patru, cu șapte puncte, la egalitate cu Sepsi. Ardelenii au pierdut în Ghencea partida cu rivalii de la Bcureşti, iar Gigi Becali jubilează, în timp ce clubul CFR Cluj acuză vicierea de rezultat şi consideră că arbitrul le-a oferit meciul celor de la FCSB. 

Înainte de derby-ul dintre CFR și FCSB, Gigi Becali era convins că „e meciul care dă ora exactă”, mai exact partida care va decide favorita la câștigarea titlului, însă, după ce a obținut victoria în fața „feroviarilor”, patronul FCSB și-a retras cuvintele.

„Nu e ăsta testul, pentru că am găsit un CFR rănit, demoralizat după necalificare. Noaptea au fost pe avioane, deplasare. Dar bucuria este oricum. Aseară, am avut emoții la început, dar, după primele zece minute, n-am mai avut nicio emoție. Dacă mingea e la tine… n-au avut un corner!

Acum să vedem, nu cred că ăsta e CFR-ul! Acum am schimbat strategia, după ce ani de zile am folosit o strategie păguboasă. Am pierdut aiurea campionatele! Avea Hagi 21 de puncte avans în sezonul trecut, la un moment dat.”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro

Citeşte şi: Arbitrajul de la FCSB - CFR Cluj, analizat de Balaj: "Au fost două situații în care arbitrul nu trebuia să intervină"

Comenteaza