Gigi Becali nu-l mai vrea pe Moruțan

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Moruțan
Fostul jucător al Universității Cluj, Olimpiu Moruțan (18 ani), a ieșit definitiv din vizorul lui FCSB. Patronul vicecampioanei, Gigi Becali, a explicat motivul.

Moruțan a fost curtat o perioadă îndelungată de FCSB. Pe 10 iulie, Becali anunța că transferul mijlocașului legitimat la FC Botoșani este rezolvat. O zi mai târziu, însă, mutarea a intrat în impas. FC Botoșani și Steaua nu s-au înțeles la procentele dintr-un viitor transfer al puștiului crescut de "U" Cluj.

Astfel, după o serie de tratative eșuate, Gigi Becali a renunțat la transferul jucătorului de 18 ani.

"Nu ne mai interesează. Eu am vrut, dar Dică (antrenorul Stelei - n. red.) și cu MM (Stoica - n. red) mi-au spus să nu îl iau și gata, am renunțat", a spus finanțatorul vicecampioanei pe Digisport.

Moruțan a mai fost urmărit în acest an de Atalanta și PSV Eindhoven, dar și de CFR Cluj. El și-a început cariera la "U", de unde a plecat în vara lui 2016. Este cotat la 400.000 de euro pe portalul transfermarkt.com. În ultima ediție de campionat, tânărul fotbalist a strâns 19 apariții în tricoul lui FC Botoșani. În noua ediție de campionat, Moruțan a prins 4 meciuri, fără să înscrie vreun gol.

Comenteaza