Gigi Becali: "GATA, ies din fotbal, nu mă mai interesează! Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club"

Gigi Becali: "GATA, ies din fotbal, nu mă mai interesează! Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club"
| Foto: captura video YouTube - Digi Sport

Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal la o zi după ce Rapid a reușit să o învingă pe FCSB, scor 1-0, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii.

La o zi după eșecul din Giulești, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că se retrage din fotbal. "Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, ca eu... gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Becali: "Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!"

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate! Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

"Am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club"

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!", a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro. 

FCSB se află acum pe locul 3 în clasamentul Superligii, cu 37 de puncte, la doar un punct în urma CFR-ului care are 38 de puncte. Pe locul 1 se menţine Farul Constanţa cu 42 de puncte. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza