Gigi Becali, atac la antrenorul CFR-ului: „Edi nu poate stăpâni echipele mari”

Gigi Becali, atac la antrenorul CFR-ului: „Edi nu poate stăpâni echipele mari”
| Foto: gsp.ro

Gigi Becali ştie că războiul pentru câştigarea campionatului nu se duce doar pe teren, si cum CFR Cluj, echipa care a câştigat ultimele trei titluri în Liga 1, şi-a schimbat antrenorul i-ar prinde bine ca acolo să nu fie linişte.

Edi Iordănescu a preluat campioana de la Dan Petrescu, la fel ca acum doi ani. Atunci a pregătit echipa numai trei meciuri, Becali îi poate influenţa pe unii dintre ei, mai ales pe cei care ar juca mai puţin.

"E mai bine că a plecat Petrescu dintr-un punct de vedere. Vorbesc de alții, iar fac păcate. De aia nu trebuie să dau după care a fost dat afară. Motivul: nu a acceptat să-l schimbe pe Arlauskis, cum ceruse patronul Neluţu Varga.

Gigi Becali l-a sunat la vremea respectivă pe Varga şi l-a sfătuit să-l dea afară pe Edi, "că nu poate el să decidă pe banii tăi". Iar în faţa lui Anghel Iordănescu, patronul FCSB s-a lăudat că "aşa i se întâmplă antrenorului care îl refuză" pe el.

De asemenea, faptul să echipa din Cluj are jucători cu mare experienţă i-ar putea creea probleme lui Edi, iar declaraţia lui interviuri. Părerea mea e că e mai bine că a plecat Dan Petrescu. Dan Petrescu era mai sever și știa mai bine echipa. Edi e posibil să fie mai talentat, dar nu poate… Chiar dacă ar vrea să fie, nu poate… Ca să fii sever cu o echipă trebuie să îți permiți. Adică, să poți să o stăpânești.

Edi e mai bun specialist, dar nu poate stăpâni echipa. Echipele mari nu le poate stăpâni. El se chinuie, dar nu poate. Poate peste 3, 5, 7 ani, nu știu. Dar, la ora asta, el nu poate stăpâni o echipă ca CFR. Mă refer la severitatea lui. Ca tehnică de joc, chiar e mai bun ca Dan Petrescu”, a declarat Becali, potrivit digisport.ro.

Comenteaza