Gică Popescu, declarații despre cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu: ”Mamă, cine e obraznicul ăsta?”

Gică Popescu, declarații despre cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu: ”Mamă, cine e obraznicul ăsta?”

Gică Popescu, președintele Farul Constanța a vorbit despre momentul în care s-a împrietenit cu Dan Petrescu, actualul antrenor al CFR-ului.

 

Cei doi fotbaliști se aflau în cantonamentul reprezentativei U16. Inițial, Gică Popescu și Dan Petrescu au început să se tachineze în timpul unui antrenament al reprezentativei de tineret, iar mai apoi au devenit prieteni.

Gică Popescu a dezvăluit în amănunt cum a ajuns să se împrietenească cu Dan Petrescu, deși inițial s-au contrat la o ședință de pregătire

”Camera șotiilor, camera bancurilor era la mine și la Petrescu, acolo ne adunam. Seară de seară, la mine și la Dan, eram eu, Dan, Gică, Ilie, Belo, 'Oagărul', așa îi spuneam lui Selymeș, Dorinel Munteanu.

Eram cu Dan de la 17 ani… Dar știi cum ne-am împrietenit cu Dan Petrescu? Eu eram căpitanul echipei naționale de juniori și eram în cantonament la Plopeni. Vine Dan Petrescu și făceam alergări, nu știu, zece ture de teren.

El, toată viața, a fost un mega profesionist. Și acum e la fel. Și începem să alergăm. Eu, fruntea. Nu trecea nimeni de mine. El, pe exterior, mai tare. Și zic: 'Alo, băi! Hățurile sunt la mine, mă! Hățurile, aici, nu le vezi? Unde o iei?'. 'Hățurile sunt pentru tine, mă'.

Prima dată când a venit. Zic: 'Mamă, cine e, mă, obraznicul ăsta? Băi, n-auzi? Nu depăși linia, eu țin ritmul!' / 'Ține-l, mă, pentru tine'. Zic: 'Ce e cu ăsta, mă?'.

Am terminat antrenamentul, intrăm la masă. Erau trei locuri la mine la masă, eu și cu încă doi colegi. Loc liber și intră el, nu știa unde să se așeze. Zic: 'Tu, ăsta nou, vino, mă, încoa’ aici lângă noi'.

Și de atunci, nedespărțiți. Am devenit colegi de cameră, de atunci, că eram singur, l-am luat la mine în cameră, până ne-am lăsat de fotbal, colegi de cameră”, a povestit Gică Popescu, în cadrul podcastului ”Da Bravo”, potrivit digisport.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza