Gheorghe Tadici: Vădineanu poate ajuta şi în viitor naţionala

Gheorghe Tadici: Vădineanu poate ajuta şi în viitor naţionala
Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Gheorghe Tadici crede că Clara Vădineanu, cea mai bună tricoloră la ultimul meci al României de la Campionatul European din Serbia, ar putea ajuta şi în viitor naţionala, dar consideră că jucătoarea mai trebuie să îşi recapete forţa fizică de odinioară,

„Clara este o jucătoare cu calităţi, sub conducerea mea a revenit la naţională, în 2007, la Campionatul Mondial din Franţa. Acum ea n-a mai fost jucătoarea de acum 5 ani, nu a mai fost atât de puternică, poate e vorba şi de pregătire. A jucat mai puţin şi în Liga Campionilor, E o jucătoare care poate ajuta naţionala şi în viitor, trebuie să mai câştige forţă şi cred că se poate conta pe ea şi în viitor", a precizat pentru ziuadecj.ro Gheorghe Tadici.

Clara Vădineanu, de la „U" Joidon, a fost declarată cea mai bună echipieră a naţionalei României în ultimul meci de la Europenele din Serbia, pierdut de tricolore la două goluri diferenţă. În cadrul întregului turneu Vădineanu a fost una din jucătoarele mai puţin folosite, excepţie făcând confruntarea cu Germania, unde a fost una din tricolorele care a bifat cele mai multe minute.

Alte două handbaliste de la „U" Jolidon, Elena Dincă, folosită mai mult de Tadici şi Magdalena Paraschiv, au făcut parte din lotul României la Campionatul European.

Comenteaza