Gest caritabil al fanilor Universității Cluj. Licitație pentru copiii nevoiași

Gest caritabil al fanilor Universității Cluj. Licitație pentru copiii nevoiași
| Foto: FC Universitatea Cluj

Alături de voluntarii de la Jurnal de Bine, suporterii încearcă să ajute copiii înaitea noului an școlar.

"În 11 septembrie începe școala! Numai prin educație viața noastră și în primul rând a copiilor, are șansa să devină mai bună și mai frumoasă, iar astfel să putem lupta pentru o societate mai sănătoasă!

Se scoate iar la licitație tricoul omagial Radu Țenter și ne alăturăm astfel unei campanii pentru achiziționarea de rechizite școlare pentru copilașii care au nevoie de câte un ghiozdan cu toate cele necesare la începutul anului școlar.

Împreună cu prietenii de la Jurnal de Bine Cluj, ne asigurăm că toți bănuții licitați pentru tricou și celelalte eventuale sume strânse, prin bunăvoința voastră, vor ajunge la cei mici, care prin educație pot crește frumos și sănătos, având șansa la o viață mai bună.

Oferim spre licitație un tricou de colecție cu Radu Țenter, replică după cele purtate de jucătorii Universității în 1 iunie 2019 la meciul cu Pandurii", transmit suporterii.

Licitația va începe de la 500 de lei și se va încheia joi, 31 august la ora 19:00. De asemenea, licitația se va desfășura în comentariile postării de pe pagina Șepcile roșii.

Comenteaza