Video George Țucudean știe cum poate fi învinsă Rennes încă o dată. Atacantul și-a vizitat colegii înaintea duelului din Europa League

George Țucudean știe cum poate fi învinsă Rennes încă o dată. Atacantul și-a vizitat colegii înaintea duelului din Europa League
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Golgheterul din ultimele două sezoane ale Ligii 1 și-a vizitat colegii înaintea partidei cu francezii și a avut un mesaj pentru ei, dar și pentru suporterii campioanei.

Aflat încă într-o perioadă de pauză forțată din cauza problemelor medicale, George Țucudean nu poate sta departe de terenul de fotbal. Internaționalul român a revenit în Gruia pentru a-și vizita colegii înaintea jocului cu Rennes, din grupele Europa League. Atacantul speră la o revenire cât mai rapidă în teren și a avut un mesaj pentru suporterii “feroviarilor”.

Atacantul a vorbit despre momentele frumoase petrecute la CFR Cluj. “E plăcut de fiecare dată când mă întorc aici, dar sper să fie o perioadă scurtă petrecută în tribună. Din iarnă sper să fiu din nou în teren. Când am venit aici, mi-a fost prezentat un proiect foarte serios. Eram într-o perioadă bună a carierei mele și nu am ezitat să vin aici, mai ales că antrenor era Dan Petrescu. CFR Cluj este un club sănătos.

E cea mai bună perioadă a carierei mele. Au apărut aceste probleme, sper să trec ușor peste ele și să îmi reiau activitatea. Simt că am atins maturitatea sportivă, e cea mai bună vârstă, cea de 27-28 de ani până pe la 30-32. Cred că cel mai important gol marcat pentru CFR e cel cu Celtic, care e și unul dintre cele mai frumoase, pe cel mai frumos nu l-am marcat încă.

Cred că punctul forte al CFR-ului este grupul. Așa a fost mereu, indiferent cine a fost în teren, unitatea pe care o avem și-a spus cuvântul. Puțină lume se aștepta să ajungem în grupe, mai ales că am pornit din primul tur, a fost foarte greu. Nu este imposibil să ieșim din grupă. Dacă vom face ceea ce ne spune antrenorul, dacă vom fi la fel de serioși, cu siguranță putem reuși”, a declarat golgheterul campioanei.

George Țucudean a dezvăluit și care e secretul unui nou succes cu Rennes. “Trebuie ca fiecare loc din stadion să fie ocupat. Publicul te împinge de la spate, s-a văzut și cu Celtic sau cu Lazio, când s-au făcut meciuri foarte bune. Pentru jocurile cu un stadion plin te apuci de fotbal. Îți dorești să marchezi, să îți fie strigat numele, e ceva fantastic. Îmi doresc că și copiii mei să aibă această șansă, să devină fotbaliști și să fie iubiți de suporteri”, a spus atacantul.

Internaționalul român a vorbit și despre relația cu Dan Petrescu. “Este un om fantastic, a fost printre cei mai buni fotbaliști români. Pregătește foarte bine meciurile și chiar dacă la ședință nu ești concentrat, când intri în teren îți vine să îi mănânci pe toți. Le urez colegilor să rămână pe primul loc și să fie mai simplu pentru mine când revin”, a dezvăluit Țucudean.

Comenteaza