George Țucudean, pregătit să revină în teren: “Nu am probleme cu inima, mă antrenez normal”

George Țucudean, pregătit să revină în teren: “Nu am probleme cu inima, mă antrenez normal”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Atacantul a ieșit la pauza partidei cu Gaz Metan, din etapa precedentă, după ce a acuzat amețeli.

Golgheterul CFR-ului e mai pregătit ca niciodată să revină și să contribuie la parcursul echipei sale. Deși au apărut zvonuri conform cărora vărful ar avea probleme cu inima, Țucudean a dezmințit informațiile și susține că e pregătit să revină.

Internaționalul român a clarificat situația sa medicală. “Am avut o răceală, m-am simțit amețit și am decis cu doctorul să ies la pauză pentru că nu puteam continua. Nu am probleme cu inima, am făcut niște analize, totul este ok, mă antrenez normal”, a declarat Țucudean.

Vârful CFR-ului a prefațat întâlnirea cu Viitorul de la începutul săptămânii viitoare. “Este un meci greu, e o echipă foarte bună, care joacă bine, mai ales acasă. I-am studiat, știm cum joacă, au niște absențe și trebuie să profităm de acest lucru. Orice echipă care are rezultate negative este mult mai periculoasă. Trebuie să câștige și noi suntem la fel, am avut un meci mai slab cu Mediaș, puteam să îl câștigăm.

Lăsând la o parte eliminarea din Europa League, cred că avem un an foarte bun. Sper să rămânem pe primul loc și la finalul anului. Trebuie să mergem fericiți în vacanță și apoi să o luăm de la capăt”, a precizat atacantul.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa luni, 17 decembrie, de la ora 20:00.

Comenteaza