George Țucudean, ironii la adresa LPF: “Dacă vor jucăm și de Crăciun și de Revelion”

George Țucudean, ironii la adresa LPF: “Dacă vor jucăm și de Crăciun și de Revelion”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Internaționalul român e nemulțumit de modul în care a fost organizat calendarul campionatului, ultima etapă din an fiind programată pentru 22 decembrie.

Golgheter în sezonul trecut al Ligii 1 și în cursa pentru o nouă distincție în această stagiune, atacantul și-a exprimat publica nemulțumirea față de condițiile în care sunt obligați să joace fotbaliștii din campionatul României.  

Vărful campioanei a vorbit despre adversarul de vineri, ultima clasată, FC Voluntari. “În jocul de fotbal se poate întâmpla orice. Rar s-a întâmplat ca echipele care vin la Cluj să aibă ocazii. Majoritatea vin să se apere și să ne surprindă pe contraatac. Ei și-au schimbat antrenorul, acum e un antrenor italian, care lucrează mult tactic și nu mă aștept decât să stea foarte jos.

Trebuie să fim motivați pentru că este titlul în joc și noi ne gândim să îl câștigăm. Nu ne gândim să terminăm la mijlocul clasamentului. CFR-ul a demonstrat pe parcursul campionatului că este o echipă importantă, care joacă bine, nu pierde și acest lucru ne dă încredere. Nimeni nu se gândește că va câștiga aici, doar declară asta”, a precizat golgheterul CFR-ului.

Atacantul din Gruia nu a ezitat să își exprime nemulțumirea pentru condițiile meteo în care se vor disputa ultimele partide din anul 2018. “Condițiile meteo contează, am jucat și la Chiajna pe teren sintetic și pe frig și nu poți să joci ca pe un teren normal. Acum, cu frigul de afară, va îngheța terenul și va fi mult mai greu de controlat și mingea și trebuie să avem grijă să nu ne accidentăm. Meciurile nu sunt ușoare, avem cu Voluntari, Dinamo, Mediaș echipe care joacă bine și ultimele două sunt cu Viitorul și FCSB.

Să vedem dacă se vor juca, având în vedere condițiile meteo. Nu văd să fie grabă, dacă vor cei de la LPF jucăm și de Crăciun și de Revelion, noi suntem carne de tun. Oricum nu vine nimeni la stadion pe frigul ăsta. Trebuie să se gândească un pic și la noi, tot timpul trebuie să facem ce zic ei. Frigul pune în pericol și jocul și sănătatea noastră”, spus George Țucudean.

Jocul dintre CFR Cluj și FC Voluntari se va disputa vineri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza