Galeria CFR acuză: "Suporterul muşcat de ureche a fost agresat de cinci fani ai Universităţii"

Galeria CFR acuză:
Incidentul cu suporterul „feroviar” muşcat de ureche a trezit indignarea reprezentanţilor galeriei „alb-vişinii”. Aceştia susţin că fanul era însoţit doar de prietena sa, în timp ce atacatorii erau în număr de cinci.
„Cinci fani ai Universităţii au urmărit microbuzul celor care se întorceau de la Arad. În Mănăştur, au aşteptat să coboare şi s-au luat de unul din suporteri care era împreună cu prietena sa. L-au lovit în burtă, în cap şi l-au muşcat de ureche. De ce nu s-au luat de cei care mergeau în grupuri. Acesta este spiritul pseudo-universitar cu care se laudă cei de la „U”?”, ne-a povestit un reprezentant al galeriei „feroviare”.

Incidentul a fost reltatat de suporterii CFR-ul în cadrul întâlnirii de astăzi de la Prefectură dintre reprezentnţii autorităţilor, ai cluburilor şi ai galeriilor echipelor Universitatea Cluj şi CFR Cluj, în vederea meciului care va avea loc vineri. 

Unul dintre membrii importanţi ai galeriei Universităţii, Călin Mişan, crede că se exagerează. "Acum aud prima dată despre acest incident. Nu mă pronunţ, dar mi se pare exagerat, e o chestiune trasă de păr. Nu cred că s-a ajuns până aici", a spus Mişan.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR este programat vineri, de la ora 16.30, pe stadionul "Cetate" din Alba-Iulia.


Comenteaza