Gabriela Ruse joacă și în 2024 la Cluj-Napoca. Finalista Transylvania Open se întoarce în BT Arena

Gabriela Ruse joacă și în 2024 la Cluj-Napoca. Finalista Transylvania Open se întoarce în BT Arena
| Foto: Transylvania Open

Jucătoarea clasată pe locul 139 WTA revine în fața publicului clujean în cadrul competiției care se va desfășura în perioada 3-11 februarie 2024.

După ce în 2023 a impresionat la Cluj-Napoca, unde a jucat finala, pe care a pierdut-o în fața Tamarei Korpatsch, Gabriela Ruse are afaceri neîncheiate cu Transylvania Open.

Sportiva în vârstă de 26 de ani se întoarce în BT Arena cu speranța că va obține trofeul de care a fost atât de aproape în urmă cu doar câteva luni.

"Gabriela Ruse este beneficiara unui wild card pentru tabloul principal Transylvania Open 2024. După un parcurs electrizant până în finala ediției trecute și meciuri care ne-au ținut cu sufletul la gură, ea revine la Cluj-Napoca", au transmis organizatorii Transylvania Open.

Pentru Gabriela Ruse va fi a patra participare pe tabloul principal al competiției din BT Arena. În 2021, Ruse a fost eliminată în primul tur de Simona Halep, scor 6-1, 6-2, un an mai târziu s-a oprit în turul secund după un eșec în fața lui Xiyu Wang, scor 6-1, 6-7, 7-6, iar în octombrie 2023 a fost învinsă în ultimul act de Tamara Korpatsch, scor 6-4, 6-4.

Comenteaza