Primarul Gabi Mureșan: CFR are un lot și un antrenor de 5 stele. Să tragă toți la aceeași căruță!

Primarul Gabi Mureșan: CFR are un lot și un antrenor de 5 stele. Să tragă toți la aceeași căruță!
| Foto: ebsradio.ro

Ex-căpitanul lui CFR Cluj, Gabi Mureșan, este deja noul primar ales din Apold (Mureș). Acesta a dezvăluit cum pot ajunge ”feroviarii” din nou în grupele Europa League.

Gabriel Mureșan, 38 de ani, a fost căpitanul lui CFR Cluj, a câștigat trofee cu vișiniii și cu ASA Târgu Mureș, i-a cântat imnul României ca internațional și s-a duelat cu marii fotbaliști ai lumii în grupele Champions League. În urma scrutinului de duminica trecută, vorbim de primarul Gabriel Mureșan, din partea PNL, noul edil șef al comunei Apold, o urbe de 3.000 de suflete.

Ca fost căpitan al CFR-ului, acesta a vorbit despre şansele lui CFR Cluj pentru o nouă participare în grupele Europa League. "Sunt speranțe foarte mari. Mai ales ținând cont de experiența noastră, nu văd de ce nu s-ar califica. Nu știu dacă ar fi o tragedie un eventual eșec, dar ar fi un mare minus financiar, pentru că din grupe vin niște bonusuri consistente", a declarat acesta pentru gsp.ro.

"CFR are un lot și un antrenor de 5 stele. CFR a devenit o echipă mare și văd că și celor din Europa le e teamă de români. În campionat, acum, e lipsă de concentrare, cum a fost cu Chindia. În Europa, dacă ești serios și concentrat, nu ai cum pierde", a mai spus primarul Gabi Mureşan.

Acesta spune că lipsa fanilor este un mare handicap în lupta cu finlandezii de la KuPS Kuopio, oamenii din tribune fiind cei care îți oferă o mare putere de muncă.

CFR Cluj - Kups Kuopio, duel decisiv pentru intrarea un grupele Europa League, este programat joi seara, de la 18:30.

Comenteaza