Frigul a chinuit campioana. CFR Cluj, victorie muncită cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Frigul a chinuit campioana. CFR Cluj, victorie muncită cu Sepsi Sfântu Gheorghe
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a reușit să rupă seria rezultatelor negative și s-a impus în fața covăsnenilor, scor 1-0.

Pe o temperatură sub limita înghețului, partida din Gruia a început cu gazdele în ofensivă. Clujenii au reușit chiar să deschidă scorul în minutul șase, prin Omrani, însă reușita a fost anulată din cauza poziție de offside în care se afla Rondon. “Feroviarii” au continuat să domine jocul, însă nu s-au mai apropiat periculos de poarta lui Niczuly. Până la finalul reprizei Omrani (22) și Păun (45) au trecut pe lângă gol, în timp ce Safranko (28) a oferit replica oaspeților. Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, Dan Petrescu a efectuat două schimbări, iar campioana a început în forță actul secund. La cinci minute de la reluare, Rondon a ratat de două ori în faze consecutive, în timp ce Omrani a șutat pe lângă din poziție ideală (58). Forcingul campioanei s-a oprit după primul sfert de oră din cea de-a doua repriză, iar până la final, clujenii au încercat în zadar să mai ajungă la poarta oaspeților. Când partida părea că se îndreaptă spre o remiză albă, Vinicius a reușit să dezghețe tabela și a stabilit scorul final, 1-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Bordeianu ‘46), Culio, Păun (Traore ‘46) – Costache (Petrila ‘84), Rondon, Omrani

Sepsi OSK: Niczuly – Barisic, Bouhenna, Tincu – Dimitrov (Csiszer '86), Vașvari, Velev, Ștefan – Carnat (Fulop ‘46), Safranko, Ștefănescu (Salli '90+2)

Pentru CFR urmează duelul de la Botoșani cu echipa locală. Partida e programată duminică, de la ora 17:30.

Comenteaza