FRF a sistat vânzarea biletelor pentru România-Muntenegru, de pe Cluj Arena

FRF a sistat vânzarea biletelor pentru România-Muntenegru, de pe Cluj Arena
Emoţii pentru cei care aşteptau să vadă Naţionala României la Cluj.

"În urma inspecției UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016", a anunţat FRF pe site-ul oficial.

În funcţie de concluziile inspectorului trimis de UEFA la Cluj, Federaţia va decide dacă partida se va juca pe Cluj Arena sau va fi mutată pe un alt stadion, cea mai la îndemână variantă fiind Arena Naţională din Bucureşti.

În legătură cu biletele achiziţionate deja de suporterii naţionalei pentru partida de pe Cluj Arena, FRF va lua o decizie tot după primirea raportului UEFA.

"Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține "tricolorii" în drumul spre Mondial", a mai anunţat FRF.

Miercuri, ZIUA de CLUJ a făcut o nouă vizită la stadion, iar gazonul arăta mult mai bine decât luni. "Terenul este din ce în ce mai bun. Sunt foarte optimist. Înaintea meciului România - Spania am avut emoţii mult mai mari decât acum. Avantajul este vremea, care ne ajută mult. Iarba se îndeseşte văzând cu ochii. În plus, vom planta o sămânţă specială, adusă din Anglia, care va germina foarte rapid. În trei septembrie vom aplica şi un fertilizator extrem de puternic, care va face terenul să arate excelent", a spus Radu Raţiu.

Lucrările de întreţinere la Cluj Arena sunt realizate de firma Eco Garden Construct.

Terenul a fost afectat de lipsa soarelui în timpul festivalului Untold. Zeci de mii de persoane au stat pe suprafaţa numită portafloor, aplicată peste terenul de joc. Deşi înţelegerea dintre părţi a fost ca o parte din portafloor să fie ridicată între concertele festivalului, acest lucru nu s-a întâmplat. Organizatorii Untold au plătit 200.000 de lei pentru a închiria arena şi 30.000 de euro pentru refacerea terenului. 

Meciul România - Muntenegru, din grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial Rusia 2018, va avea loc în 4 septembrie 2016. Pe banca tehnică a tricolorilor noştri va sta, în premieră, germanul Christoph Daum.

Comenteaza