FR Rugby a anunţat reluarea SuperLigii şi noile reguli de joc. Unde se clasează "U" Cluj

FR Rugby a anunţat reluarea SuperLigii şi noile reguli de joc. Unde se clasează
Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby a anunţat că SuperLiga CEC Bank se va relua pe 13 iulie, dată de la care se vor aplica noile reguli de legare a grămezii ordonate, informează forul de specialitate.

Hotărârea ca SuperLiga CEC Bank să reînceapă la data de 13, cu etapa a XI-a, a fost adoptată cu 14 voturi pentru şi unul împotrivă, menţionează sursa amintită. Perioada de transferuri pentru SuperLiga CEC Bank se va încheia pe data de 10 iulie, la ora 17,00.

Membrii Biroului Federal au fost de acord cu numirea lui Emil Pîrtoc în funcţia de Preşedinte de Onoare al Comisiei Centrale de Arbitri, cu 14 voturi pentru şi unul împotrivă.

Etapa a 11-a a SuperLigii CEC Bank va programa meciurile Steaua - Ştiinţa Baia Mare, Farul Constanţa - RCM UV Timişoara şi CSM Bucureşti - U Cluj.

În clasament, pe primul loc se află Steaua, cu 32 puncte (9 jocuri), urmată de Ştiinţa Baia Mare, 31 p (8 j), RCM UV Timişoara, 30 p (8 j), Farul Constanţa, 25 p (9 j), Dinamo, 9 p (9 j), CSM Bucureşti, 8 p (8 j), U Cluj, 5 p (9 j).

Citeste mai multe AICI.

 

Etichete
Comenteaza