FOTO Fotbaliștii de la ”U” Cluj s-au antrenat alături de copii

FOTO Fotbaliștii de la ”U” Cluj s-au antrenat alături de copii
Fotbaliștii de la ”U” Cluj s-au antrenat, vineri, alături de copiii de la școala internațională privată Transylvania College, cu ocazia lansării campaniei ”UKids”, prin care se urmărește strângerea legăturilor dintre club și comunitate.

Extrovertiți, sociabili, cu o energie debordantă, evidentă pentru vârsta lor, cei mici și-au manifestat bucuria prezenței pe Cluj Arena cu o întrecere pe pista de atletism, iar apoi, într-un scurt moment de "respiro", s-au mutat în vestiar, acolo unde i-au cunoscut pe fiecare dintre jucătorii "Șepcilor roșii". Pentru elevii lui Marius Popescu, ședința tehnică de vineri nu a mai debutat la fel ca până acum, cu obișnuitele alergări ușoare. De data aceasta, ei au schimbat câteva pase, au socializat și s-au fotografiat cu cei mici, aceștia răsplătindu-i, mai târziu, din înaltul tribunei, cu cea mai sinceră încurajare: "Haide "U"!, haide "U"!", notează fcuniversitateacluj.ro.

Mihai, un puști de "5 ani, aproape 6", le-a împărtășit jucătorilor cunoștințele sale din fascinanta lume a șerpilor și a scorpionilor. Apoi a trecut la fotbal. "Îmi plac mai multe echipe din țară și din străinătate, dar printre ele se numără și "U" Cluj", a spus Mihai în sursa citată.

Vizita de vineri l-a încântat pe atacantul Dorin Goga, care a subliniat că ar repeta oricând această experiență.

"A fost o acțiune foarte plăcută, totul s-a desfășurat cu zâmbetul pe buze. Piticii, așa cum îmi place să le spun, au fost minunați, foarte bucuroși, nu îi mai puteam opri din alergat. Vrem să continuăm astfel de acțiuni, să ne viziteze și alte grădinițe, alte școli, iar copiii să cunoască echipa. Pentru noi este o reală plăcere să ne pregătim alături de ei", a declarat Goga.

Transylvania College oferă un traseu educațional complet, de la creșă până la liceu. În ciclul primar și gimnazial elevii pot opta pentru una dintre cele două linii paralele de studiu: linia românească, ea urmând programa națională, îmbogățită cu elemente din curriculum-ul britanic, sau linia internațională, unde predarea se realizează după curriculum britanic, în limba engleză, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a.

Comenteaza