Foto Fotbalistul de 20 de ani al lui "U" Cluj care a îmbrăcat tricoul naţionalei

Fotbalistul de 20 de ani al lui "U" Cluj care a îmbrăcat tricoul naţionalei

Victor Dican este tânăra speranţă de la clubul Universitatea Cluj care a fost convocat la naţionala de fotbal de tineret a României.

"Prima imagine cu Victor Dican în tricoul de joc al naționalei U21. Vineri, de la 21:30, îi ținem pumnii în duelul cu Anglia!", a postat pe pagina de Facebook "U" Cluj. 

Fotbalistul de 20 de ani al lui "U" Cluj care a îmbrăcat tricoul naţionalei

Victor-Robert Dican este fotbalistul care evoluează pentru echipa din liga a II-a FC Universitatea Cluj pe postul de mijlocaș central defensiv. Și-a făcut junioratul în Spania la CD Teruel, iar la vârsta de 8 ani s-a mutat în România. Este cotat la 225 de mii de euro, potrivit Transfermarkt.

Născut pe 11 octombrie 2000 (vârsta 20 de ani), în Râmnicu Vâlcea, are contract pe încă trei ani cu ”U” Cluj, până în vara anului 2024.

Fanii "şepcilor roşii" îi urează felicitări și reușite și în tricoul României, nu doar în cel al Universităţii Cluj.

Nou-formata echipă Under-20 condusă de Bogdan Lobobţ va juca primul meci pe 2 septembrie, contra formaţiei similare a Portugaliei, pe Stadionul ''Anghel Iordănescu'' din Voluntari (ora 19:00), după care va întâlni Anglia, în deplasare, pe 6 septembrie, pe Stadionul St. George's Park (ora 16:00).

Comenteaza