Fostul președinte al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo

Fostul președinte al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo
| Foto: prosport.ro

Fostul preşedinte al feroviarilor, Iuliu Mureșan, a fost prezentat oficial de Dinamo, miercuri, și a anunțat că va ocupa postul de director executiv al clubului. Aceesta promite că va salva clubul. 

Mureșan ar fi trebuit să ajungă administrator special la Dinamo, dar în cele din urmă a obținut postul de director executiv și a anunțat ce va urma pentru club.

Fostul președinte al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureșan, prezentat oficial la Dinamo

"Dinamo este un club mare, cu o imagine foarte bună. Cu toate că sunt probleme, acest proiect al suporterilor DDB este un proiect fantastic. În jur de 16.000 de persoane s-au unit și sunt convins că numărul lor va crește. Din păcate, din cauza unor datorii acumulate și a unor greșeli, s-a ajuns la soluția insolvenței. Este o soluție prin care să fie protejat clubul.

Am început să evaluăm situația de la Dinamo, probleme sunt foarte multe. Ne așteptam să fie probleme, dar nu chiar atât de multe. Eu am o vorbă, problemele sunt de rezolvat. Deja am luat contact cu jucătorii, am avut niște discuții serioase cu ei. Jucătorii au restanțe, sunt nemulțumiți, și sper că vom ajunge la o concluzie pozitivă cu ei. Trebuie să repunem echipa pe drumul normal, să ne antrenăm, să jucăm și un amical.

Suntem într-o situație în care facem evaluări, încercăm să verificăm cât mai multe contracte. Încercăm să aflam situația reală. Am încredere că vom scoate clubul din insolvență, sper să facem asta mai repede decât termenul pus de lege", a spus Iuliu Mureșan, citat de digisport.ro, la prezentarea oficială.

Comenteaza