Fost mijlocaş al lui CFR Cluj, ar putea fi noul antrenor al Barcelonei din sezonul viitor

Fost mijlocaş al lui CFR Cluj, ar putea fi noul antrenor al Barcelonei din sezonul viitor
| Foto: tuttomercatoweb.com

Un fost mijlocaş al lui CFR Cluj i-ar putea lua locul lui Valverde pe banca Barcelonei.

Ipoteză incredibilă lansată de tuttomercatoweb.com, preluată şi de catalanii de la Sport. Fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi, în prezent "principal" la Sassuolo, ar putea fi noul antrenor al Barcelonei din sezonul viitor.

Contractul actualului antrenor al catalanilor, Ernesto Valverde, expiră la finalul sezonului, iar Barca nu i-a făcut nicio ofertă de prelungire a înţelegerii, potrivit sport.es.

Roberto De Zerbi e considerat un antrenor pe stilul Barcelonei, iar în trecut a fost dorit de un alt club spaniol, Las Palmas.

Roberto De Zerbi a cucerit trofee doar în România
În vârstă de 39 de ani, De Zerbi nu are un CV de antrenor care să-l recomande pentru o asemenea ofertă: a fost demis de la Palermo după mai puţin de trei luni, a retrogradat sezonul trecut cu Benevento în Serie B, iar din vară a preluat-o pe Sassuolo, cu care se află pe locul 8 în Serie A, cu 25 de puncte după 17 etape.

Singurele trofee ca jucător ale lui Roberto De Zerbi au venit în România. A cucerit două titluri, în 2010 şi 2012, şi o Cupă a României, în 2010, cu CFR Cluj.

Ernesto Valverde (54 de ani) se află la Barcelona din 2017 şi a cucerit deja titlul, Cupa şi Supercupa Spaniei cu gruparea blaugrana. Catalanii sunt primii şi în acest sezon în Primera Division, la trei puncte distanţă de Atletico Madrid, cinci de Sevilla şi opt de Real Madrid, care are un joc mai puţin disputat.

Comenteaza