Finala Ligii Naționale se mută la Cluj-Napoca. Silvășan: "Cu ajutorul fanilor sperăm să obținem două victorii"

Finala Ligii Naționale se mută la Cluj-Napoca. Silvășan: "Cu ajutorul fanilor sperăm să obținem două victorii"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT revine pe propriul teren pentru meciurile 3 și 4 ale seriei cu marea rivală, CSM Oradea, care conduce la general cu 2-0.

Învinși în primele două dispute ale finalei Ligii Naționale, "studenții" își doresc revanșa și speră ca fanii să îi împingă de la spate în BT Arena și să reușească egalarea la general. Înaintea meciului 3, Mihai Silvășan a avut un mesaj pentru fani și a promis că echipa sa nu va renunța la luptă.

"În primul rând, vrem să le transmitem suporterilor că nu cedăm. Finala se termină când cineva va câștiga patru meciuri. Evident că deznodământul partidelor de la Oradea nu a fost cel așteptat, voiam minimum o victorie acolo.

Mergem mai departe, urmează acum două meciuri pe teren propriu și suntem pregătiți. Cu ajutorul fanilor sperăm să obținem două victorii. Pentru asta ne vom lupta până la final. Trebuie să avem atitudinea corectă și să ne revenim", a declarat antrenorul.

Meciul 3 al finalei Ligii Naționale, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa sâmbătă, 20 mai, de la 18:15.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza