”Feroviarii” și-au luat revanșa față de Botoșani după eșecul din tur. Miriuță: Sunt foarte bucuros pentru aceste trei puncte

”Feroviarii” și-au luat revanșa față de Botoșani după eșecul din tur. Miriuță: Sunt foarte bucuros pentru aceste trei puncte
Echipa din Gruia a bifat a patra vitorie din ultimele cinci etape de campionat și este a doua echipă neînvinsă pe propriul teren alături de CS Universitatea Craiova. CFR este la egalitate de puncte în acest moment cu Dinamo și FC Botoșani, dar are un golaveraj mai bun.

"Sunt foarte bucuros pentru aceste trei puncte. Părerea mea e că sunt meritate, mai ales după aspectul jocului. Intrăm pe loc de play-off în aceste două săptămâni de pauză și e foarte important că suntem acolo. M-a felicitat și Leo, așa cum am procedat și eu la acel 1-3 din tur. Suntem prieteni, e normal.

În același timp, trebuie să fim și fair-play. Victoria obținută pe final e foarte bună pentru că nici adversarul nu mai are timp ca să marcheze. Dar repet, important e că am câștigat și asta e tot ce contează", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuță, la finalul jocului.

Antrenorul de la FC Botoșani, Leo Grozavu, consideră că înfrângerea suferită de echipa sa este nemeritată.

„Cred că am avut ocazii mai bune. Am fost naivi pe final şi am luat acel gol. Am avut şi un arbitru care i-a împins uşor-uşor spre poarta noastră pe CFR. Golul a venit din nimic, un gol norocos. Nici nu ştiu dacă a fost fault la faza golului.

Sunt supărat şi poate sunt subiectiv. Chiar nu mai avem arbitri în România? Nu mai avem arbitri FIFA? La un meci important pentru play-off primim un arbitru din eşalonul doi. Ăsta e respectul pentru jucători, pentru oamenii care investesc în fotbal", a spus tehnicianul moldovenilor.

CFR Cluj ocupă locul 5 în acest moment, cu 23 puncte și un golaveraj de 26-12. Botoșani este pe 7, cu același punctaj, dar golaveraj mai slab (23-16)˝. Între cele două formații se află Dinamo, viitoarea adversară a echipei din Gruia, tot cu 26 puncte.

Comenteaza