“Feroviarii”, puși în gardă de AZ Alkmaar: “Ne-am îngrozit puțin! Au o viteză de joc fantastică”

“Feroviarii”, puși în gardă de AZ Alkmaar: “Ne-am îngrozit puțin! Au o viteză de joc fantastică”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre oficialii formației din Gruia a vorbit despre duelul ce îi așteaptă pe elevii lui Dan Petrescu în Conference League.

CFR Cluj a pierdut cel mai recent joc de campionat în fața Rapidului, scor 0-2, însă campioana este nevoită să își revină deoarece o așteaptă un duel și mai complicat în Conference League.

“Feroviarii” se vor duela cu favorita Grupei D, AZ Alkmaar. Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara a dezvăluit că i-a urmărit pe olandezi, iar jocul lor i-a dat fiori.

“Cu Rapid a fost unul din cel mai slabe meciuri ale noastre, a fost o victorie fără dubii a Rapidului. Jucătorii nu au arătat nimic, nici dorință, nici determinare. Dan Petrescu a avut o discuție cu ei.

Ne așteaptă o serie grea de meciuri dificile: joi cu Alkmaar, o echipă extrem de puternică, a jucat mereu în fazele superioare din cupele europene. În lotul actual are mulți jucători de echipa națională, 14 în total.

Ne-am îngrozit puțin uitându-mă la lotul lor! Au o viteză de joc fantastică. Au încheiat pe locul 3 după Ajax și PSV anul trecut în Eredivisie. Dar jucătorii noștri se vor mobiliza, trebuie să învețe din greșeli, să fie din nou luptători”, a spus Bogdan Mara pentru Digisport.

Comenteaza